TYPEN TWENTE
cursussen 10-vinger-blind computertypen voor
kinderen en volwassenen

"De goedkoopste, de snelste!"

Neem contact met ons op!
   Hoge kwaliteit- Lage prijs!


Al sinds 2004 geven wij typeles (ook wel 10-vinger-blind computertypen genoemd) aan basisschoolleerlingen van de bovenbouw en volwassenen. Door de jarenlange ervaring en de duidelijke uitleg, controle en persoonlijke begeleiding ligt ons slagingspercentage de afgelopen jaren tussen de 98 en 100%. Wij zijn hier dan ook bijzonder trots op!


Waarom leren typen?
E-mails, brieven en rapporten schrijven? Wanneer u niet blind en snel kunt typen, wordt uw computer een dief van uw kostbare tijd. Ook kinderen zitten veel meer uren achter de computer dan enkele jaren geleden en ook op steeds jongere leeftijd. Niet alleen voor spelletjes, maar ook voor werkstukken en verslagen. Scholen verwachten dat kinderen thuis op de computer huiswerk maken. Het goed aanleren van de letters met de juiste vingerzetting en een correcte houding voorkomen veel problemen zoals RSI op latere leeftijd. Typen is geen luxe meer, maar een noodzakelijkheid zoals lezen en schrijven. Onze computertypecursussen zorgen voor een snelle aanslag zonder vermoeidheidsverschijnselen.


 

Cursus en kosten
Het computertypen bestaat uit 9 lessen van 60 minuten om de 14 dagen. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met schoolvakanties. Er wordt les gegeven door een ervaren leerkracht. Deze geeft uitleg en zorgt ervoor dat elke leerling begeleid wordt. Om beter inzicht te krijgen in de vorderingen van elke leerling, is er door Typen Twente een speciaal typeprogramma ontwikkeld. Hierbij wordt het huiswerk elektronisch nagekeken en verwerkt. Alles wordt geregistreerd in grafieken, zoals snelheid en gemaakte fouten. Dit is ook een mooi controlemiddel voor ouders.

De kosten van de cursus zijn € 195,- (inclusief examen en diploma). Verder moet er tijdens de cursus thuis geoefend worden, minimaal 4 oefeningen per week. Een oefening kan getypt worden in 10-12 minuten. Om deze cursus te kunnen volgen, moet men dus in het bezit zijn van een computer of laptop met internetverbinding.

Scholen met interesse
Wanneer meerdere leerlingen van dezelfde school belangstelling hebben in een cursus computertypen van TYPEN TWENTE, dan bestaat de mogelijkheid dat wij de typecursus op de school van uw kind aanbieden. Er wordt dan door ons met de school contact gezocht. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.


TYPEN TWENTE voor jong en oud!