Volwassenen - Bedrijven


 Waar en wanneer?


Aanmelden?

Vragen?

10-vinger-blind computertypen
Voor volwassenen en bedrijven
Minder vermoeidheid, meer efficiency!


De cursus

Onze cursus bestaat uit 9 lessen van 60 minuten (om de twee weken). Er wordt les gegeven door een ervaren docent. Een typeprogramma, registreert elke aanslag, de fouten en typesnelheid. In grafieken wordt duidelijk weergegeven wat de resultaten zijn. Het hebben van een internetverbinding is dus noodzakelijk.
Op aanvraag wordt een cursus op locatie gegeven.
Minimale deelname om een cursus te starten is 5 personen.
De kosten zijn € 195,- per cursist. (inclusief examen en diploma).

Om als volwassene te leren typen, is het noodzakelijk om aan één voorwaarden te voldoen: tijd hebben om elke dag 15-30 minuten te oefenen.

Cursusplaatsen en data

RSI

Volwassenen die met twee vingers typen vormen een groot risico op RSI. Het voortdurend afwisselend kijken naar het toetsenbord en beeldscherm doet een groot beroep op de nekspieren. Vaak koude handen? Dan functioneert de circulatie in het lichaam minder goed en kan RSI klachten veroorzaken. Zijn er al lichamelijke klachten, dan kan onze cursus verergering voorkomen.

Incompany
TYPEN TWENTE verzorgt incompany typetrainingen met speciale aandacht voor RSI. Deze trainingen zijn bedoeld voor ál uw medewerkers. Per afdeling of hiërarchisch niveau bieden wij een op maat gesneden programma aan. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen
Investeer in uw medewerkers, verhoog uw efficiency en voorkom RSI.